Загрузка
Які квіти подарувати дівчині

Які квіти подарувати дівчині

Кожна романтична історія супроводжується солодощами, заходами сонця, серенадами, відважними вчинками в ім'я любові і, звичайно ж, квітами. Очевидно, переважна більшість закоханих чоловіків задаються питанням, які квіти подарувати дівчині, щоб висловити всю повноту своїх почуттів, уникаючи словесних зізнань у коханні. Кожна дівчина, побачивши квіти в руках свого хлопця, стає добрішою і радіє цьому пахучому подарунку, як дитина.

Квіти, що означають любов, захоплення і радість, слід дарувати за будь-якої нагоди і без особливих причин, особливо на початкових етапах відносин. Звичайно, квіти обов'язково потрібно дарувати на річницю чи на честь значущої для ваших стосунків дати.

Квіти є обов'язковим атрибутом, для того, щоб сказати: «Я люблю тебе» у День святого Валентина або зробити найщасливіший день народження для когось особливого.

Ми допомагаємо підібрати букети квітів, які шепочуть заповітні слова для отримувача. Наш сайт пропонує широкий асортимент затребуваних троянд для коханої дівчини чи дружини, колеги чи родички.

Ми спробували зібрати поради для вибору відповідного букета з троянд для вашої жінки чи дівчини, залежно від статусу у стосунках, особистих уподобань, особливого випадку та квіткової символіки.

Квіти для дівчини

Ви повинні ретельно підійти до вибору типу квітки, кольору і навіть розміру букета, якщо ви хочете завоювати місце в серці дівчини, що вам сподобалася, або зберегти міцні відносини на більш довгий термін. Троянди – безпрограшна квітка для коханої дівчини, яка показує ваше кохання, вірність і ніжність. Неважливо, що ви оберете, оригінальну квіткову композицію або одну розкішну троянду, цей букет повинен продемонструвати всю силу ваших почуттів, які ви відчуваєте до своєї обраниці.

Колір квітки має значення, якщо ви хочете зробити дівчині подарунок, що дійсно запам'ятовується:

  • Білі троянди кольору слонової кістки ідеально підходять для зимових побачень, тому що їхні квіткові значення сконцентровані у чистих любовних почуттях.
  • Рожеві троянди означають ніжність та елегантність та підкреслюють жіночність вашої другої половинки, ваші теплі та споріднені почуття.
  • Червоні троянди – вічна класика. Вони ідеально підходять для будь-якого випадку.
  • Зараз у моді приглушені кольори троянд, такі як пудрові, ніжно-рожеві або навіть лавандові. Такі квіти безперечно оцінить сучасна дівчина.

Описані приклади, включаючи білі троянди Аваланч, букет «комплімент №5», букети з троянд бомбастік тощо, доступні на нашому сайті та можуть бути замовлені у будь-який зручний час.

 

Улюблені квіти жінок

Дорослі жінки вимагають особливої ​​уваги та мають особливі смаки. Квіти не є винятком. Як завжди, щоб справити враження на милу дружину, кохану маму або колегу, потрібно заздалегідь знати улюблені квіти жінок. На щастя, троянди — найкращі друзі, які рятують у такій складній ситуації.

Ось деякі пропозиції з наших троянд для красивих та впевнених у собі жінок:

  • Будь-яку річницю чи ювілей прикрасять зрізані троянди кольору червоного оксамиту на довгому стеблі, подаровані коханій жінці. Вони безперечно демонструють глибину почуттів чоловіка.
  • Заворожуючі композиції з квітів для красивої жінки представлені пильно-рожевими, лавандовими або кремовими трояндами. Такі варіації кольорів оцінять молоді жінки та жінки середнього віку.
  • Ще один недооцінений варіант – подарувати букет мікс із кількох видів троянд. Шанувальники ретро та послідовники хіпі будуть захоплюватися добре зібраними трояндами, схожими за кольором.

Довгі троянди, різновиди букетів із червоних троянд, лавандові троянди, кремові троянди та букети з різнокольорових троянд – це неповний список наших поставок для вас.

 

Квіти для неї завжди особливі

Не має великого значення, які квіти в моді чи головних трендах. Головне, що троянда – це класичний подарунок, що підкреслює красу ваших близьких. А наші консультанти, як професійні амури, готові допомогти вам зробити найкращий вибір.

01.10.2021

Читайте також

Квіти-свято: що таке півонієподібні троянди

Пухкі та пишні бутони, щільно заповнені пелюстками, аромати весни та свіжості… Квіти-свято, що уособлюють красу півоній, але схожі на них лише зовні, адже вони більш витончені та мають розмаїття відтінків. Це півонієподібні троянди — особливий сорт, що радує своїм цвітінням цілий рік.

Детальніше  »

Як доглядати за трояндами в коробці?

Троянди в капелюшній коробці — найпрактичніший з усіх букетів, адже він вимагає мінімального клопоту для отримувача. Усе, що потрібно зробити для цього букета, — обрати йому найкраще місце та милуватися.

Детальніше  »

Топ 5 червоних троянд від Only Rose, щоби висловити свою пристрасть

Червону троянду дарую я вам… Це відомий рядок з українського танго, яке якнайкраще передає суть цієї квітки. Квітки, до якої й саме танго пасує якнайкраще. Червоні троянди — квіти кохання, чуттєвості, зустрічей, що залишаються в серці назавжди.
Наш трояндовий гід обрав для вас топ 5 червоних троянд, що стануть символом справжньої любові.

Детальніше  »

 

Хочете подарувати особливий букет?

Напишіть нам, і ми втілимо вашу ідею в життя!

Онлайн-бутік троянд у Києві