Загрузка
Які квіти подарувати на День матері?

Які квіти подарувати на День матері?

Вже котрий рік в Україні набирає популярності свято – День матері. І це не дивно, адже мама – найближча, рідна та важлива людина у нашому житті. Щороку квіти до Дня матері завжди популярні, вони приносять радість та подяку вашій любій матусі.

Але коли справа доходить до вибору, замовлення та доставки квітів на День матері, з чого слід розпочати? Ми в Only Rose спеціалізуємося на букетах зі свіжих троянд на всі випадки життя, включаючи День матері. Від чудових червоних троянд до приголомшливих рожевих букетів, наш широкий асортимент свіжих квітів гарантує, що в цей день матері ви знайдеться букет для будь-якого бюджету.

Коли відзначають День матері?

   День матері відзначається у другу неділю травня. 2022 року це свято випадає на 8 травня. Через те, що цей день припадає на теплий весняний місяць, у сезон є багато чудових квітів та рослин. День матері відзначається у різний час у всьому світі, тому обов'язково відзначте 8 травня у своєму календарі.

   День Матері відзначають другу неділю травня, яка вважається місяцем Пречистої Діви Марії. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги. У травні, коли Природа-Мати відправляє свою Доньку-Землю в пишному уборі весняних квітів у шлях життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві та відзначають День Матері.

   Богородиця посідає чільне місце у релігійній свідомості українців. Це пов'язано з ментальністю та суспільним устроєм. Ще з давніх-давен князі благали її про заступництво, віддавали честь і хвалу Марії за перемогу в битвах. Богородиця стала покровителькою лицарів українського духу – козацтва.

Який букет обрати на День матері?

З такою кількістю квітів на вибір можливо важко зрозуміти, з чого почати. Ось чому ми перерахували чотири найпопулярніші кольори троянд цього до дня матері з найкращим вау-ефектом.

  • Червоні троянди гарантовано справлять сильне враження. Вони означають глибоку любов та прихильність, і завжди дуже популярні у День матері, поряд з білими або жовтими квітами.
  • Білі троянди – найпопулярніший колір троянд у нашій країні. Щирість, чистота, надія, повага – основні значення білих троянд.
  • Персикові троянди Міс Піггі – найпрекрасніші серед кольорових сортів троянд. Грайлива Міс Піггі вражає акварельними переходами: від ніжно-рожевого зовні до персикового кольору всередині бутону.
  • Жовті гілкові троянди Піоні Баблз - це ніжний букет з піоноподібних троянд сонячного кольору. Асоційований із теплом та любов'ю, жовтий – ідеальний відтінок для квіткового букета на День Матері.

Скільки коштують квіти на День матері?

  Квіти до Дня матері бувають різних стилів, розмірів та бюджетів на будь-який гаманець. Наші букети зі свіжих троянд починаються від 650 грн і сягають 6 699 грн за величезний букет зі 151 червоної троянди. Всього за 650 гривень ви можете замовити один із наших найпопулярніших букетів «Карамель» із 25-ти персикових троянд Піч Аваланч.

  З середньої цінової категорії, можна вибрати стильний букет з 19-ти гілкових троянд сорту «Пінк Блум». Цей красивий і сучасний букет до Дня матері поєднує в собі ніжні рожеві відтінки чудових троянд з великим бутоном і прекрасним тонким ароматом.

  Нарешті, для чогось дійсно вражаючого і запам'ятовується підійдуть наші капелюшні коробки з трояндами. Один з наших найкрасивіших букетів - Коробка "Онлі Джелато" з 19 гілок біло-рожевої троянди сорту Джелато.

 

Як замовити доставку квітів у Києві на День мате?

Щоб ваші квіти були доставлені вчасно, доставка квітів на День матері може бути замовлена ​​не пізніше 17:00 напередодні ввечері для всіх тих, хто купує подарунки в останню хвилину! В Only Rose ми доставляємо букети на всі випадки життя без вихідних з 9:00 до 20:00. До всіх букетів ми надаємо 2 пакетики спеціального засобу для продовження життя квітів «Флора-Актив». Також ви можете замовити листівку, в якій ми напишемо ваші побажання та доставимо її разом із букетом.

12.04.2022

Читайте також

Квіти-свято: що таке півонієподібні троянди

Пухкі та пишні бутони, щільно заповнені пелюстками, аромати весни та свіжості… Квіти-свято, що уособлюють красу півоній, але схожі на них лише зовні, адже вони більш витончені та мають розмаїття відтінків. Це півонієподібні троянди — особливий сорт, що радує своїм цвітінням цілий рік.

Детальніше  »

Як доглядати за трояндами в коробці?

Троянди в капелюшній коробці — найпрактичніший з усіх букетів, адже він вимагає мінімального клопоту для отримувача. Усе, що потрібно зробити для цього букета, — обрати йому найкраще місце та милуватися.

Детальніше  »

Топ 5 червоних троянд від Only Rose, щоби висловити свою пристрасть

Червону троянду дарую я вам… Це відомий рядок з українського танго, яке якнайкраще передає суть цієї квітки. Квітки, до якої й саме танго пасує якнайкраще. Червоні троянди — квіти кохання, чуттєвості, зустрічей, що залишаються в серці назавжди.
Наш трояндовий гід обрав для вас топ 5 червоних троянд, що стануть символом справжньої любові.

Детальніше  »

 

Хочете подарувати особливий букет?

Напишіть нам, і ми втілимо вашу ідею в життя!

Онлайн-бутік троянд у Києві